Pretraga stranice

Kategorije sadržaja

Popularne izreke o kavi

A morning without coffee is like sleep.

— Nepoznati autor

O Nama

Tvrtka EUROVIP d.o.o. osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kave.U proteklih više od 25 godina ,usprkos velikoj konkurenciji,Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada.Iako je EUROVIP čvrsto vezan za Hercegovinu,tvrtka danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli,Sarajevu,Laktašima,Bihaću i  Zavidovićima.

Temelji priče o uspjehu počivaju na izvrsnom brandu ,,Café Brazil“,na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj mješavini,nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi.Tokom godina razvoja EUROVIP je ostvarivao sve veće tržišno učešće,koje je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kave na domaćem tržištu.

Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine .

Prema udjelu na tržištu nalazimo se među 3 najveća preređivačima kave u Bosni i Hercegovini.

Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono ,,nešto“ što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil.Stroga kontrola ulazne sirove kave,potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja jamči uvijek vrhunsku kvalitetu Café Brazil.

Od 2008. godine posjedujemo ISO 9001:2008 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Također, u procesu proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju.

10411305_776300652452794_4998922582140481823_n


VRH