Naša priča

Samo je jedna prava – Café Brazil

Tvrtka Eurovip, egzistira još od 1990. godine kada je započela svoje poslovanje kao jedno od prvih porodičnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost bila prerada i prodaja kave. Tokom godina postojanja i pored jake konkurencije Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u državi i izgradio ime koje se prepoznaje kao garancija kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Danas, sa svojih 40 uposlenika, tvrtka uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.

Priča o uspjehu tvrtke Eurovip zasniva se na brandu Cafe Brazil. Café Brazil je postala prepoznatljiva zbog posebne mješavine nekoliko osnovnih vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta daje posebno bogatstvo okusa i mirisa što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil.

Kontrola ulazne sirove kave, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja garantira uvijek vrhunsku kvalitetu, a standardi kvalitete su prepoznati od strane relevantnih institucija za kontrolu kvalitete. Tvrtka posjeduje ISO 9001:2015 i HACCP standarde i u procesu proizvodnje koristi najsuvremeniju tehnologiju.

Tokom godina profesionalnog i uspješnog rada brend Cafe Brazil je pozicioniran među liderima u segmentu prodaje tradicionalne kave na tržištu BiH. Trenutno je među 3 najveća prerađivača kave u BiH. U protekle 2 godine brend Cafe Brazil je nagrađen brojnim nagradama kao što su „MUST HAVE brand prema izboru trgovaca“.
Cafe Brazil proizvodi nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine, a od nedavno mogu se kupiti i u Republici Hrvatskoj, a i šire.

U bogatom asortimanu brenda Cafe Brazil možete pronaći: Cafe Brazil pržena i mljevena kafa, kao i kafa u zrnu, Cafe Brazil Espresso, Cafe Brazil Cappuccino, Brazil 3u1, te novitet iz Cafe Brazil kuće, Cafe Brazil Traditional Cafe Classic i Sugar.

“Novo od branda Cafe Brazil: Cafe Brazil Traditional Cafe, spremna za minut.”

Inspirirani užurbanim, dinamičnim svakodnevnicama potrošača Eurovip je lansirao na tržište savršeno ukusnu pravu Cafe Brazil, spremnu za samo jedan minut – Cafe Brazil Tradicional Cafe.

Praktično pakovanje sa ili bez šećera omogućava nam da u ovom čarobnom napitku uživamo gdje god se nalazili. Potrebna su tri jednostavna koraka i kava je spremna da obogati vaš odmor.

Cafe Brazil Traditional Cafe možete pronaći u maloprodaji u pakovanju od 9+1 gratis vrećica, kao i veće pakiranje od 24 vrećice koje je idealno za kolektive, porodice i druženja.

Od samog začetka Eurovip je društveno odgovorna kompanija kroz podršku različitih kulturnih, sportskih, humanitarnih aktivnosti i organizacija.

Planovi za budućnost su, uz zadržavanje pozicije među liderima na tržištu BiH, ostvarivanje i prodaja na inozemnim tržištima, te stalni razvoj i usavršavanje.

Podijelite na društvenim mrežama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Café Brazil novosti

Prijavite se na obavijesti i ostvarite pogodnosti, sudjelujte u akcijama, promocijama, nagradnim igrama i informirajte se o našim proizvodima.