Café Brazil podržava projekat KKD

“Ako tražite pravu kavu, tražite Cafe Brazil, jer samo jedna je prava – Café Brazil,” riječi su voditelja marketinga kompanije Eurovip d.o.o. Čitluk Stojana Stojića.

Prema riječima gospodina Stojića kompanija Eurovip iz svoga asortimana posebno izdvaja Café Brazil prženu i mljevenu kavu, koja je proizvedena od najkvalitetnijih sorti sirove kave, te vlastitom i jedinstvenom recepturom udovoljava potrebama ljubitelja tradicionalne kave. U prodaji se nalazi u pakovanjima od 100, 200, 380, 500 i 1000 gr.

30 GODINA SA VAMA

“Naša tvrtka je osnovana još davne 1990. godine kao jedno od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost bila prerada i prodaja kave,” ističe Stojić. “U proteklih više od 30 godina, usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kave u državi i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Iako smo  čvrsto vezani za Hercegovinu, tvrtka danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.”

Temelji i ključ uspjeha, kako navodi Stojić, počiva na izvrsnom brendu ‘Café Brazil’ te na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj, posebno biranoj mješavini.

U SAMOM VRHU NA BH. TRŽIŠTU

“Tokom godina razvoja Eurovip je ostvarivao sve veće tržišno učešće, što je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kave na domaćem tržištu,” naglašava Stojić. “Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine. Prema istraživanjima ekonomskog tjednika Lider, po udjelu na tržištu nalazimo se među 2 najveća prerađivača kave u Bosni i Hercegovini.”

Kako je rekao Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono ,,nešto“ što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil.

KONTROLA KVALITETE NA VISOKOM NIVOU

“Stroga, kontrola ulazne sirove kave, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja jamči uvijek vrhunsku kvalitetu,” samouvjereno podcrtava Stojić. “Naši standardi su prepoznati od strane relevantnih institucija za kontrolu kvalitete pa posjedujemo ISO 9001:2015 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Također, u procesu proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju, što je jako važno kako bi se zadržali u vrhu. Zato je naš moto i poziv svima sa izaberu miris tradicije, okus koji budi čula i kvalitet bez premca! Prepustite se užitku jedinstvene Cafe Brazil, jer samo je jedna prava!”

Podijelite na društvenim mrežama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Café Brazil novosti

Prijavite se na obavijesti i ostvarite pogodnosti, sudjelujte u akcijama, promocijama, nagradnim igrama i informirajte se o našim proizvodima.